„Ние няма да позволим да провалим доверието, което ни е гласувано. Освен това аз гледам на целия Министерски съвет като на екип. Един от нас да се издъни, всички сме свършили. Залогът е много голям. Отговорността е много голяма.” Това коментира вицепремиерът за демографската и икономическата политика Валери Симеонов пред Нова телевизия.

5472787

„Икономическите фактори са тези, които диктуват поведението на цели политически партии, но не мога да бъда конкретен. ГЕРБ е под обстрела на тези икономически интереси, защото е нормално всеки да търси някаква печалба, опитвайки се да използва общински или държавни структури. Това е нормална практика на Прехода”, добави Валери Симеонов и припомни думи на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, че Движението за права и свободи е етническа партия.„Те са избрали тази стратегия да изкарат Патриотите като крайни националисти. Това е координирана стратегия”, отбеляза Симеонов.

Той коментира и обвиненията, че в негов мотел са настанявани гранични военни с държавни пари. „Този мотел е ремонтиран цели 10 години, за да бъде пуснат през юни миналата година. В момента там има настанени 15 военнослужещи. Няма да допусна някой да лобира за моя мотел. Мотелът е със 130 места, сега има 15 души. Какво, да ги изгоня, защото са войници ли?”, заяви Симеонов.


Leave A Reply