Под проливен дъжд шоуменът и продуцент Слави Трифонов излезе отново на протест за втори ден. Пред медиите и протестиращите той заяви, че ако народните представители не уважат волята на народа, те трябва да бъда наказани по всякакъв начин – “Ако нашите избраници не уважават волята на народа, те трябва да бъдат наказани по някакъв начин“, коментира той.

Слави Трифонов, протест, информо

снимка: informo

На въпрос как възнамерява да продължи с протестите, Трифонов отговори, че към този момент е избрал този метод на протест, но има вероятност да избере и друг – “Сега съм избрал този метод на протест, после може да избера друг“, предупреди Трифонов и подчерта, че протестът не е организиран, е лично негов избор.

Слави Трифонов, протест, информо

снимка: informo

“Сам човек не може да се пребори с политическата наглост. Ще направя всичко по своите възможности.“, увери продуцентът. Той призна, че е имал среща с председателят на левицата Корнелия Нинова относно националното допитване от месец ноември 2016 година – “Тя е идвала няколко пъти в моя офис“, отговори Трифонов и поясни, че е приятел с Георги Гергов и неговото семейство.

Слави Трифонов, протест, информо

снимка: informo

Върховният административен съд насрочи заседание по делото, което Слави и неговият екип заведоха срещу резултатите от референдума. На 11 май петчленният състав на ВАС трябва да се произнесе окончателно по казуса.


Leave A Reply