“Ще се съобразим с волята на избирателите. Ние бяхме единствената парламентарна група, която представяше секторните си политики една по една в различните населени места.“ Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в студиото на бТВ. “Не можем да отстъпим от мажоритарната система, но няма да получим подкрепата от “Обединени патриоти“ за нея. Надяваме се да получим подкрепа от други политически партии“, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ.

борисов, цветанов

Цветанов съобщи, че по всяка вероятност ще застане начело на вътрешната комисия в Народното събрание – “По всяка вероятност ще оглавя вътрешната комисия в Народното събрание. Тази позиция е по-отговорна. Смятам, че заедно с Валентин Радев ще можем да изпълним предизборните си ангажименти, които сме поели“, коментира той и добави, че е провел разговор с премира Борисов за това кой ще го замести в парламента, ако стане вътрешен министър. По този начин са постигнали извода, че трябва да остане в Народното събрание и да оглави вътрешната комисия отново.

Валентин Радев

снимка: БГНЕС

“Валентин Радев има достатъчно добър капацитет. Той ще изпълни предизборната платформа за сектор “Сигурност“. Убеден съм, че с Красимир Каракачанов ще работят добре заедно за осигуряване на националната сигурност на страната“, посочи председателят на партията.

 


Leave A Reply