От всичките зам.-министри на Обединените патриоти Тенев беше най-добрият и най-подготвеният. Истински съжалявам, че това се случва заради подобна глупост от негова страна. Това е удар за кариерата му. “ Това коментира пред журналисти премиерът Бойко Борисов преди началото на церемонията по връчване на наградите на КРИБ.

“Човешко е по време на командировки да се правят такива шеги. Той оцени, че стана скандал от това, че се е снимал през 2009 година с жена си в музей на восъчните фигури. Ако не беше на този пост и не беше такава ситуацията. Сигурно много хора го правят. Разговарях и с Валери Симеонов, подписах оставката и за мен случаят е приключен. Реагирах по възможно най-добрия начин. Искам да му благодаря за достойната постъпка“, заяви Борисов.

Според думите на премиера тези, които настояват за оставка на вицепремиерът Валери Симеонов, трябва да искат оставката и на лидерът на БСП Корнелия Нинова, която потупа по рамото Крум Зарков, когато се е шегувал със съдбите на хората, подчерта Бойко Борисов.


Leave A Reply