Пълна мобилизация на структурите на БСП във Варна- град и областта за победа на изборите в община Вълчи дол, които ще се проведат на 08.10. обяви председателят на БСП Корнелия Нинова на среща с Областния съвет, Градския съвет, районните председатели, организациите на жените, младежите и ветераните във Варна, съобщават от пресцентъра на левицата.

герб бсп

“Да покажем, че можем да сложим край на управлението на суджука и кумовете. Отсега започваме подготовка за местните избори през 2019 г.”, каза още лидерът на левицата. По време на срещите се реши вътрешнопартийните спорове да бъдат разгледани от контролните органи на партията, съгласно нормите на устава.

По време на всички срещи варненските социалисти гласуваха позиция, в която изразяват пълна подкрепа за водената политика от националното ръководство на партията и осъждат опитите да се внушава, че е възможна голяма коалиция с ГЕРБ – мнение изразявано от някои членове на партията. Оценяваме усилията на ръководството и парламентарната група да се бори с модела на управление на ГЕРБ и да предлага алтернатива- заявяват Областният, Градският съвет, районните организации на БСП-Варна.


Leave A Reply