„Опитвате се изкарате Елена Йончева черна, защото ви задава резонните въпроси“, заяви зам.-председателят на ПГ на БСП Антон Кутев в дебатите по оставката на депутата Делян Добрев. „Имаме ли кадруване в общината, което е в нарушение със Закона за държавния служител, имате ли връзка с това? Да оставим да се отговори на въпроса, а вие казвате да не го задаваме“, коментира той.

елена йончева

„Не искам да подложа почтеността на Делян Добрев под съмнение, но за това трябва да се говори, да се обсъжда“, посочи Антон Кутев и допълни, че Делян Добрев трябва да се чувства виновен за кампанията против Елена Йончева. „Излизате и казвате, че кметът е неблагодарник, че сте го направили кмет, пък той е неблагодарен. Вие нямате конституционното право да правите някого кмет“, заяви Антон Кутев.

Делян Добрев снимка: БГНЕС

Делян Добрев
снимка: БГНЕС

„Примерно твърдя, че имам по-известни съученици от вас, да направим списък. Но аз никога не съм си позволил да толерирам някого от тях“, коментира зам.-председателят на ПГ на БСП. „Това е моделът ГЕРБ, това е начинът, по който управлявате – вие не можете да назначавате кмет, кметът се избира“, посочи той. „Вярвайте ми имам разбиране за начина, по който се чувствате в момента. Много от хората тук са преживяли възходи и падения. Бил съм в ситуацията, в която дъщеря ми не можеше да отиде на училище, защото някакви хора й казваха, че е „червен боклук““, каза още Антон Кутев.


Leave A Reply