Кметът на Хасково Добри Беливанов няма намерение да подаде оставка, макар че по-рано през деня премиерът Бойко Борисов го призова да се оттегли, тъй като моралът изисква това. Беливанов е огорчен от ГЕРб, че снеха доверието си от него, но въпреки това не смята да подава оставка и ще работи за хората, които са го избрали.
Добри Беливанов
„Избрали са ме хората, заради тях оставам“, заяви Добри Беливанов. „Това е политическо решение на лидера. Той не може да взема страна, но аз съм избран от хората, от Хасково, и то с доста серозно мнозинство, така че съм длъжен да си изпълня ангажимента към Хасково и си оставам кмет”, подчерта той.

Бойко Борисов. снимка: БГНЕС

Бойко Борисов. снимка: БГНЕС

Кметът на Хасково заяви, че няма намерение да напуска партия ГЕРБ сам. Ако все пак от там го изключат, ще уважи решението им. Беливанов призна, че ще му е трудно да работи с групата на ГЕРб в Общинския съвет, тъй като и сега много от тях го обвинявали, че не ходи на работа и че не работи за благото на града. Настоящият кмет на Хасково има намерение да изкара мандата си докрай, след това се отказва да участва в избори.


Leave A Reply