„Ще отхвърлите оставката на Делян Добрев, за да защитите Бойко Борсов. Не, ще бламирате Бойко Борисов! И като лидер на лидер му казвам: като лидер, който е получавал удари от свои, г-н Борисов, днес на Вас ще Ви се случи за първи път. Вашите днес Ви свалят. Не буквално, но преносно днес ГЕРБ Ви сваля от пиедестала, на който стоите.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова

„Като лидер Ви казвам, че от днес нататък Вие имате сериозен проблем, не само в партията си, а с общественото доверие към Вас“, посочи още тя.

Борисов Нинова 1

„Появиха се много тези в днешната дискусия, една от които беше, че този дебат е излишен, че сме си загубили времето и сме показали лошото лице на парламента. Не мисля, че този дебат е излишен, ако го бяхме провели така, както трябва. Казвате: защо се занимавате с битовизми, а не с проблемите на хората. Защото това, което наричате битовизми са едни от най-големите проблеми на хората. Кой от нас не знае, че народът мрази политиците от всички политически сили. Кой от нас не знае, че народът ни отхвърля статуквото и улицата ще роди нещо друго?“, коментира още от парламентарната трибуна Нинова.


Leave A Reply