Това, което БСП изнесоха за Габрово е бих казал жаргонно „претопляне на стара манджа“. На предните местни избори се извадиха същите лъжи, за което засегнатите страни заведоха дела и ги спечелиха, което доказва, че думите на БСП са били лъжи. Това каза пред журналисти в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Николай Сираков по повод информация на БСП за роднински назначения в Габрово, предаде Агенция „Фокус“.

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

„БСП имат голям проблем – през последните 10 години ГЕРБ печелят безапелационно всички избори. Предстоят местни избори, те вече се готвят за тях“, заяви той. „Информацията, която беше извадена от БСП, показва, че Габрово е част от мащабен сценарий, по който се цели очернянето на ГЕРБ и дискредитацията на партията за предстоящите местни избори“, коментира народният представител.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„Сценарият им е много прост и си личи по схемите, които са направени. Предполагам, че ще излязат такива за всички градове в България“, обясни Николай Сираков. „Вземат се факти, които наистина са факти, кой с кого е съученик, кой на кого е кръстник и кум. Оттам нататък се пришиват лъжи“, допълни депутатът. „Ако някой служител е злоупотребил със служебно положение няма никакво значение дали е кръстник или кум на някой, трябва да си понесе отговорността“, заяви Николай Сираков. „Кметът на Габрово днес ще даде брифинг с повече информация“, каза още той.


Leave A Reply