„Те говорят за сливане на партията и държавата. Разбрах, че те са свикали комисия. Няма значение дали е брат, кум, братовчед. В такъв случай има прокуратура. Те нямат нито едно внесено обвинение там“, каза Тома Биков пред бТВ.

Тома Биков

„Има една община Брегово. Кмет е член на БСП, жена му е учителка в детската градина, снахата е леличка там. Сестрата на снахата е домакин, а шуреят е охрана в център за настаняване от семеен тип. Това са вероятно всички работни места и те са заети от роднина на кмета и на депутат от БСП. Депутатът Цветан Топчиев – жена му е в центъра за настаняване на умствено изостанали, синът му работи в административното обслужване на общината, брат му също е в общината към Гражданска защита. Модата е да се дават такива сигнали на „Позитано“, подаваме там този сигнал“, сподели депутатът.

БСП Позитано

„Нашите хора подадоха оставки. Кметът на Хасково е все още на поста. Откога вкарахме кумовете в политиката? Ако караме по тази линия, само илюстрирам, ще стигнем до съученичката на жената на бивш депутат“, допълва Биков.

Бойко Борисов, МС, снимка: БГНЕС

Бойко Борисов, МС, снимка: БГНЕС

„Бойко Борисов е министър-председател на България, едва ли на някого му е до това да мисли за след 5 години напред, ние имаме по-сериозни проблеми“, каза още Тома Биков. „ГЕРБ имат 24 областни града. Там където управлява кмет на ГЕРБ, нещата потръгват. Ние ще вземем мерки, защото имаме механизъм за пречистване. В БСП нямат такъв механизъм, затова нещата при тях не вървят“, каза още той.


Leave A Reply