„Тези „гейтове“ са малко повече пара в свирката, отколкото нещо реално“, заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов пред Дарик. Във връзка със стабилността на кабинета, Каракачанов каза, че правителството ще изкара мандата си, ако нещата, които е заложило в програмата за управление, започнат да се случват.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„Някои от тях вече започват да се случват“, коментира Каракачанов и даде за пример увеличението на минималните пенсии. Той заяви, че „Обединени патриоти“ не са се отказали от идеята за 300 лв. минимална пенсия и индексация на всички пенсии.

БГНЕС

БГНЕС

„Известно е, че неговият хумор е малко дърварски и най-вероятно това е някакъв опит за шегуване, доста неудачен явно“, така Каракачанов обясни думите на колегата си в управляващата коалиция Валери Симеонов, отправени вчера към журналиста Виктор Николаев. Той отказа да коментира поведението на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. „Не ме карайте да коментирам депутати от друга парламентарна група особено когато сме коалиционни партньори“, заяви той. Каракачанов посочи, че не мисли, че ще се стигне до оставка на Тодоров.

Антон Тодоров

„Всеки сам си взема решенията как да се държи и как да носи отговорност, но не смятам, че заради едно, макар и по-грубиянско, изказване трябва да се стига дотук“, каза Каракачанов на въпрос трябва ли Симеонов и Тодоров да напуснат постовете си.


Leave A Reply