„Изключително некоректен и спекулативен е коментарът на уважаваната от мен Корнелия Нинова, че съм бойкотирал заседанието на КСНС“, написа зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов в официалната си страница в социалната мрежа „Фейсбук“.

5786510

„Държа да подчертая, че напуснах заседанието поради отдавна планиран служебен ангажимент в чужбина. Като председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание участвам в заседание на Съвместната група за парламентарен контрол на дейността на Агенцията на Европейския съюз за сътрудничество в областта на правоприлагането (Европол) днес и утре в Брюксел“, пише Цветанов.

цветанов нинова

„Важно е да отбележа също, че участвам във форума заедно с народните представители Димитър Лазаров, Филип Попов и Мустафа Карадайъ. Като председател на ПГ на „БСП за България“ г-жа Нинова добре знае това, защото съгласувах с нея като председател на най-голямата опозиционна група в парламента състава на българската делегация. И не на последно място: участието на българските представители във форума беше потвърдено много преди насрочването на датата за КСНС“, пояснява още той.


Leave A Reply