„Ако още един освен Корнелия Нинова има такова възприятие, че вчера е имало бойкот на КСНС, призовавам президента Румен Радев да разсекрети стенограмата от заседанието”, коментира председателят на парламента Димитър Главчев пред бТВ. След вчерашния Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС) от БСП заявиха, че отсъствието на представители от управляващото мнозинство е бойкот на заседанието.

кснс

„Нямаше никакъв дух на бойкот. Всеки изложи тезите си, чуха се докладите, после започна нормален дебат”, смята Главчев. Той е категоричен, че напрежение между Радев и Цветан Цветанов не е имало.

снимка: Канал 3

снимка: Канал 3

Днес предстои в Народното събрание да се гласува оставката на Антон Тодоров, който я подаде след медиен скандал. Миналата седмица в ефир той заплаши водещия на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев. „Смятам, че поведението на Тодоров е шега. Призовавам всички, преди да се произнасят по казуса, внимателно да изгледат това, което се е случило”, коментира Главчев.

Антон Тодоров

По думите му Тодоров е отправил предупреждение за евентуална заплаха. „Тя няма да дойде от Антон Тодоров, или от ГЕРБ, или от някоя шайка, а от другаде”, анализира Главчев. Той е категоричен, че фактите трябва да бъдат коментирани коректно.


Leave A Reply