„Според мен случаят с Антон Тодоров няма да се затвори с неговата оставка“. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев пред Нова телевизия.

Антон Тодоров

Антон Тодоров

„Има истинска политическа баталия. Очевидно тече престрелка. Всички казаха остри реплики. Дори не мога да си спомня кой започна пръв. Не ми се иска да е започнал някой от нас. Но си мисля, че политиката трябва да е нещо друго”, коментира той относно обтегнатата политическа обстановка в последните седмици
Дончев Захариева
След като Kонсултативният съвет за национална сигурност при президента се провали заради отсъствието на част от политическите лидери, Дончев коментира: „Далеч съм от мисълта, че някой би си позволил да провокира работата на Съвета или да му организира бойкот. Самата невъзможност на всички лидери да се съберат на една маса е обезпокоителна”.
5786510
Вицепремиерът коментира и факта, че брат му Момчил Дончев заема висш пост в община Габрово: „Той не е назначен от мен. Нито зависи от бюджетни средства, отпускани от мен. Единственият начин темата с брат ми да не предизвиква вълнение е той да постъпи в манастир”.


Leave A Reply