„Вчера в ПГ на ГЕРБ обсъдихме и въпроса за Валери Симеонов. Всеки от нас може да има естетически проблеми с изказвания, но ние не приемаме, че той и Антон Тодоров са заплашвали журналист“, каза народният представител от ГЕРБ по време на дебатите по оставката на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„В последните седмици сме свидетели на компроматна атака, която ескалира в компроматна война, която има за цел да свали демократично избраното правителство“, заяви той. „Единствената възможност за стабилно управление и ясно мнозинство беше ГЕРБ – „Обединени патриоти“, посочи Тома Биков. „За езика на омразата съм съгласен, че съществува, но не във формата – управляващите говорят с езика на омразата, а опозицията с езика на любовта“, коментира народният представител от ГЕРБ.

герб бсп

„Няма да ви влезем в тона, няма да се обясняваме, ще продължим да изпълняваме програмата си, да управляваме страната. Ще продължаваме да печелим избори, както преди 3 дни“, обърна се той към БСП. „Успокойте се, ще бъде полезно и за вас. Да спорим за идеи, политики, програми. Да не свеждаме дебата до най-ниските нива, на личностна и роднинско-личностна основа“, каза още Тома Биков.


Leave A Reply