БСП е партия с традиции и не може да се ръководи като фирма, както прави Корнелия Нинова, коментира пред телевизия Европа бившият депутат от БСП Страхил Ангелов. Според него вътрешните брожения в столетницата са много силни и с това управление Нинова няма да запази дълго председателското си място.

Нинова, БСП

„Нинова отстрани погледнато изглежда, че ръководи партията като фирма, не може така. Този ще изгоним, този ще назначим… Тази политическа организация е по-стара, с традиции, не е съвсем възможно по този начин. По този начин тя няма да успее да запази председателския си пост“, посочи той.

БСП

Според Ангелов БСП не се държи като истинска опозиция. Той препоръча на Нинова вместо да прави алтернативен бюджет на държавата, да начертае реална политическа алтернатива.

нинова

„Аз не виждам БСП да е някаква реална опозиция, не виждам БСП с Нинова да предлага каквато и да е алтернатива. Така като ги гледам как се карат в момента и се разправят, могат да бъдат алтернатива сами на себе си. И сега тя е обявила по радиото – който е против мен, значи е с ГЕРБ. Е това може ли?! Който не подскача и не вика ура на г-жа Нинова е от ГЕРБ. Аз не й симпатизирам, но не съм и от ГЕРБ“, заяви още той.

 


Leave A Reply