Надявам се това да не е политическа поръчка. Това каза пред журналисти в парламента народният представител от БСП Георги Стоилов във връзка с проверките на ГДБОП в Русе и задържането на брат му Илия Стоилов.

БСП, Жельо Бойчев

Той заяви, че не се срамува от нито едно свое действие. „Казах на парламентарната група всички факти, които зная по случая и получих одобрението им“, посочи още депутатът. „Утре ще има заседание на групата, след което ще се съобразя със всяко действие на колегите ми“, каза още Георги Стоилов.

Корнелия Нинова, БСП

От своя страна заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев заяви, че в случая с Георги Стоилов не става въпрос за шуробаджанащина.

Драгомир Стойнев, снимка: БГНЕС

„Тук не става въпрос за държавни постове, тук не става въпрос за разпределяне на държавни пари. Тук не става въпрос и за шуробаджанащина“, коментира той. „Мисля, че отмина времето, когато някой трябваше да носи отговорност за постъпките на свой роднина и силно се надявам и така трябва да бъде – всички трябва да бъдат равни пред закона“, посочи Стойнев.


Leave A Reply