Нападателят на медицинската сестра от болница „Пирогов“ вероятно се е самоубил, съобщи говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова. Предполага се, че това е младият мъж, намерен мъртъв в двор на столична кооперация в събота. Софийската районна прокуратура изяснява причините за настъпилата смърт на младежа. В случай, че бъде потвърдена самоличността на починалия млад мъж, ще се прекрати разследването, което Софийската районна прокуратура е започнала за причиняване на телесна повреда на медицинската сестра, но ще продължи разследването за причините, които са довели до настъпване на неговата смърт.

доктор лекар

Състоянието на медицинската сестра остава сериозно. Тя има мозъчно сътресение и сериозна фрактура със засягане на лицеви кости. В момента тя продължава да лежи в лицево-челюстното отделение на Клиниката по неврохирургия на спешната болница. Лекарите правят всичко възможно, за да стабилизират състоянието ѝ.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Сестрата беше нападната в петък вечерта по време на работа в токсикологичната клиника на „Пирогов“ от 18-годишен пациент, приет за лечение след употреба на наркотици. В събота в двор на кооперация в столицата беше открито тяло на млад човек.


Leave A Reply