Най-добрият голмайстор на националния отбор по футбол – Димитър Бербатов, представи своята автобиографична книга „По моя начин“ и заяви, че конкуренцията между него и легендарния Христо Стоичков, който също наскоро публикува разказ за живота си, е здравословна и ще бъде от полза за новите поколения, предава bTV.

снимка: bnr.bg

снимка: bnr.bg

„Някои неща ти се губят след 20 години, но се постарахме всичко да е разказано така, както е било. Преценил съм, че това, което е в книгата, ще бъде напълно достатъчно. Дано има повече такива моменти с представяне на книги. Аз и Христо Стоичков сме успели хора, ще бъде урок за всички от подрастващото поколение, ако има повече такива книги. Трябва да има повече такива моменти, това е здравословна конкуренция“, заяви Бербатов. Стотици почитатели на футболиста уважиха представянето на книгата на бившия ас на „Манчестър Юнайтед“. След официалната пресконференция той остана да раздава автографи и да се снима с привържениците.

снимка: sportal.bg

снимка: sportal.bg

„Написал съм всичко както съм живял, както съм го усетил и наистина може да се поучат хората. Доста хора ще се видят в книгата, други ще се припознаят. Някои неща не съм включил, защото са скучни. Победи и загуби съм побрал в книгата, но съм гледал да не е отегчителна. Мисля си, че е увлекателна. В крайна сметка хората ще дадат оценката си накрая“, допълни той. Бившият национал заяви, че се надява и неговите колеги Мартин Петров и Стилиян Петров също да разкажат житейските си истории.


Leave A Reply