Постепенно се засилва трафикът по пътните артерии. Полицаите са разположени по най-натоварените трасета, за да подпомагат движението при необходимост. Това каза вътрешният министър Младен Маринов, съобщиха от пресцентъра на МВР.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„Днес продължава работата на дежурните екипи в цялата страна. Към момента трафикът през граничните контролно-пропускателни пунктове на страната е нормален“, посочи Младен Маринов и призова водачите да шофират толерантно, със съобразена скорост и повишено внимание.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„В Бургас, минути след настъпване на новата година, автопатрул задържа 47-годишен криминално проявен мъж. Полицаите го забелязали сред събралите се да празнуват хора, докато изважда оръжие. Благодарение на бързата им реакция не бе допуснат нежелан инцидент“, каза Маринов. „Екипи на столичната пожарна реагираха своевременно на сигнал за възникнал ограничен огън в резервна постройка към заведение в центъра на града и при инцидента няма пострадали“, посочи той.

полиция

„Благодарение на вашия професионализъм през изминалото денонощие не бяха допуснати сериозни инциденти и нарушения на обществения ред и Новогодишната нощ премина в спокойна за всички обстановка. Вие дежурихте през цялата нощ в готовност да окажете съдействие при необходимост. Изпълнявахте стриктно предприетите мерки за гарантиране на реда през празника и по време на новогодишните тържества на публични места“, се обърна Младен Маринов към полицаите.


Leave A Reply