„Призивът ми към политиците е да си мерят повече думите. Ако тази конфронтация продължи, ще пречи на всеки, който победи на изборите”. Това заяви премиерът Бойко Борисов в Стара Загора, където откри реновиран надлез, предава БГНЕС.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„Оставям на другите – който иска да се заяжда, да прави компромати, всички избори сме ги минали в такава ситуация. Нека да покажат те какво са направили през годините”, заяви още Борисов.

снимка: Фейсбук, ПП ГЕРБ

снимка: Фейсбук, ПП ГЕРБ

„Знаете колко важен проект е това за Стара Загора”, заяви кметът на града Живко Тодоров. По думите му движението по булеварда ще се облекчи значително, новото съоръжение ще е по-безопасно и за пешеходците, както и за велосипедистите, тъй като има и велоалея. Тодоров обясни, че всичко е изградено с европейски средства.

„Политиката ни винаги е била да показваме това, което сме направили”, заяви премиерът Борисов. „Досега бях на аязмото, нямаше нито един, който да не каже, че е прекрасно направено. Това, което сме поели като ангажимент да изградим, ще го изпълним в пълен обем. На другите оставяме да критикуват, защото те няма какво да покажат, че са направили”, заяви Борисов.


Leave A Reply