Промени в движението в района на бул. „Черни връх“ от 5 февруари заради ремонт. „Софийска вода“ продължава изграждането на два отливни канала в зона „Хладилника-Витоша“. Заради ремонта от Столична община предупреждават, гражданите да избягват преминаване през района до 22 февруари.

„Софийска вода“ продължава изграждането на отливни канали по улиците „Филип Кутев“ и „Хижите“. Това ще облекчи канализационният колектор, който е на бул. „Черни връх“, увериха от дружеството. Общата стойност на инвестицията е около милион и 850 хиляди лева. За да се реализира проектът, от 5-и февруари се въвежда временна организация на движението.ремонт мост "Чавдар"

 

Крайният срок за отваряне на движението е 22 февруари. След изграждането на отливните канали, Столичната община ще започне планираното разширяване на ул. „Филип Кутев“. Във връзка с промените в движението Столична община е поставила предупредителни табели. От „Софийска вода“ съветват жителите на столицата да избягват булевард „Черни връх“, докато текат ремонтните дейности.


Leave A Reply