Младежите от ГЕРБ-София проведоха среща с министъра на финансите Владислав Горанов. На срещата, провела се в Централата на ГЕРБ в София, присъстваха областният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов и председателят на МГЕРБ-София Ивайло Петков, предават от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

MGERB1
Пред младите хора министър Горанов разясни предимствата за България след въвеждането на еврото. „Левът ще бъде сменен с еврото със сегашния курс, а съществена промяна на цените не се очаква“, обясни Горанов. Финансовият министър добави, че въвеждането на еврото е приоритет, тъй като това ще даде много по-добра перспектива за увеличаване на инвеститорското доверие към България. Според него икономиката на страната ни ще продължи да расте.

MGERB5
„За нас, младежите от ГЕРБ-София, бе изключително важно да разговаряме с министъра на финансите Владислав Горанов. Засегнахме много важни теми като финансовата стабилност на страната, данъчната политика, контролната дейност и събираемостта на приходите. Това ще бъде полезно за нас, защото днес в публичното пространство се разпространяват много фалшиви новини, а ние трябва да им противодействаме“, коментира председателят на МГЕРБ-София Ивайло Петков.


Leave A Reply