Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев участва в среща с бизнеса в район „Слатина“, предават от пресцентъра на ГЕРБ.

Slatina_2
На събитието присъстваха заместник – министърът на външните работи Георг Георгиев, народният представител Борислав Борисов, общинските съветници Живка Новкова и Николай Стойнев, кметът на район „Слатина“ Наталия Стоянова, организационният секретар на ПГЕРБ Зафир Зарков и членове на ръководството на структурата.

Slatina_7
Обсъждани бяха теми, свързани с предизвикателствата пред бизнеса и развитието на страната ни по отношение на икономиката. Андрей Ковачев подчерта, че една разумна и устойчива икономика се гради на добър инвестиционен климат, на добра данъчна система и на добро партньорство между работодатели и служители.

Slatina_8

„За нас като членове на ЕНП стои на преден план въпросът за създаването на добри условия за бизнес. ГЕРБ е партията, която работи за това да има повече инвестиции и работеща икономика в страната, добави Ковачев. Той добави, че приоритетите на ГЕРБ са насочени към справедлив европейски пазар без двойни стандарти, производство с висока добавена стойност и нови пазари за българските стоки и услуги.


Leave A Reply