Арена Армеец отваря в неделя за последния волейболен мач на Владимир Николов. С титаничния сблъсък „Моята игра“ волейболистът слага край на кариерата си.

Една от най-големите звезди на съвременния волейбол -Вилфредо Леон ще бъде гост на капитана на националния ни отбор. Кубинецът с полски паспорт ще се присъедини към „Отбора на звездите“, който ще се изправи срещу момчетата на Пламен Константинов. До Вилфредо Леон ще застане и треньорът на руския национален отбор по волейбол Владимир Алекно, който ще бъде и капитан на „Тима на звездите“. Присъствието му на бенефиса е важно за Владо Николов, тъй като Алекно е първият му треньор в чужбина. В спектакъла ще вземат участие Никола Гърбич и Христо Златанов – съобторникът на Николов в Пиаченца. Волейболното шоу „Моята игра“ ще започне в 18 часа на 8-ми май. Арена Армеец ще бъде отворена точно в 16 часа, съобщават организаторите.

Всички, които искат да си закупят билети за историческия сблъсък, на който “Тимът на звездите” ще се изправи срещу Националния отбор на България, ще могат да го направят и в деня на събитието от касата на Арена Армеец.


Share Follow

Leave A Reply