Генерал Атанас Атанасов заяви, че се чувства предаден от Бойко Борисов, защото е продължил концесията в сектор „Сигурност“. Обясни, че Станишев, в името на властта, е дал сектора за сигурност на ДПС. „Същата тази концесия не само, че я продължи, запази кадрите, които са зависими от сарайско-библиотекарската групировка на позициите в сектора за сигурност и продължава да назначава хора, които те му предлагат. Това е големият проблем”, заяви генерал Атанас Атанасов пред „Тази сутрин“ по бТВ

“Москов обслужва Борисов, той е наемник на Борисов и работят по системата „Партията рани, ние борим”. Това коментира по повод изказването на министър Москов, че се формира ясно обособен пропутинистки политически блок. Москов заяви, че не вижда никакво място на ДСБ, която е основал, в опозиция, съставена на пропутинова основа. Задържането с всички сили на министъра на здравеопазването в управлението, Атанасов си обяснява с това, че той е използван срещу ДСБ. „За да се докара до положение, до което да му се подиграват такива мекерета, като тези от АБВ, които излязоха и казаха: „Нашият министър се оттегля, да не е като Москов”, поясни генералът.

Напомняме, че ДСБ, която е част от Реформаторския блок, оттегли подкрепата си за правителството още през декември 2015 г.


Share Follow

Leave A Reply