Радослав Попов, един от осемте задържани за стрелбата в Слънчев бряг, при която бе ранен Димитър Желязков заяви в студиото на бТВ, че не е участвал в престрелката и не познавал Митьо Очите. „Не съм бил на никаква престрелка, не зная как се разпространява информация, която няма нищо общо с действителността. С Митьо Очите не се познавам”,

Радослав е на 28 години и работи като управител на фирма, която стопанисва имоти в Слънчев бряг. Работи за Силвия Панагонова, която бе съпруга на покойния вече Милчо Бонев (Бай Миле). Син е на един от обвиняемите по делото „Килърите” – Янко Попов – Туцо. Попов твърди, че бил освободен от полицията половин час след задържането, а за престрелката казва, че е разбрал от новините.

Младежът съобщи, че е бил обект на заплахи от собственика на заведението 4You Божидар Кузманов, където беше прострелян Желязков. Въпреки подадените сигнали в полицията, органите не са предприели действия.

Според Попов полицията в Несебър и Бургас си затваря очите за много неща.
Защитникът на Радослав Попов – Иво Найденов, който е адвокат и на баща му каза, че всеки лично носи отговорност за своите постъпки. Големият проблем е, че полицията задържа по махленска клюка Радослав, сега се чудим как да обясним, че той няма нищо общо, каза адвокатът.


Share Follow

Leave A Reply