„Реагирах емоционално не на предаването и на водещия, който уважавам. Реагирах емоционално на човека, който изговори една камара неистини, защото ме заболя. Никога през живота ми не съм откраднал нищо. И ако има дискусии по някои неща, това е защото съм прозрачен и всичко, което имам е декларирано в Съдебната палата“, заяви на извънреден брифинг министърът на културата Вежди Рашидов.

Той заяви, че синът му няма хотели, както се говорило.
„Имаше строителен бизнес в България, купи си една къща в едно село“, подчерта Рашидов.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Никога не съм работил в Мултигруп. Да, познавам Илия Павлов и баща му, поясни още министърът и заяви, че като артист се е хранил в негово заведение.

За Георги Ангелов лично съм подписал да получи награда. Реагирах емоционално, защото вместо да се говори за културни проекти, той позволи разговорът да премине в лични нападки.

„Министърът е човек, не е нещо друго. Искате да ми направите един недобър образ. Внучките ми всяка вечер плачат от обич към дядо си.“ След като преминах през ада, след като живея втори живот, продължи емоционално Рашидов не упражнявам никаква цензура. „Това е дълбока лъжа, дълбока лъжа е, че в моя текст има цензура – там има болка“, завърши Рашидов.


Share Follow

Leave A Reply