„Целта на Радан Кънев и Атанас Атанасов е да си направят ПР на гърба на ГЕРБ и правителството. Една лъжа, повторена 1000 пъти, рано или късно се превръща в истина.(…) Аз се радвам, че вчера министърът на отбраната разсея впечатленията, които искаше да внуши Кънев“. Това заяви зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева в ефира на БНТ по повод изказванията на Радан Кънев и ген. Атанас Атанасов, че само военният и външният министър са гаранти за членството на България в Евросъюза и НАТО.

Радан Кънев, снимка: БГНЕС

Радан Кънев,
снимка: БГНЕС

Караянчева е категорична, че гаранти за нашата евроатлантическа ориентация са премиерът, правителството и парламентарните групи и не може да се дава важност и тежест само на един или друг. „Премиерът го познават всички евроатлантически партньори, кой познава Кънев и Атанасов?!“, заяви Караянчева.

Ген. Атанас Атанасов снимка: БГНЕС

Ген. Атанас Атанасов
снимка: БГНЕС

„Нека да се правят на интересни. Ще видим на изборите какво ще се случи“, заяви зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ и обясни, че в момента се намираме в сериозна геополитическа обстановка и правителството трябва да е стабилно. „С това разноговорене на двама-трима депутати, които не знаят дали са в опозиция или не, само си пречим“, допълни Караянчева. „Това е патент на партията на Иван Костов – да слага клинове в развитието“, заяви още тя.


Share Follow

Leave A Reply