„БСП е задала 430 парламентарни въпроса и питания и е внесла 20 законопроекта“. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг в парламента.

28.07.2016g.brifing.bsp.ninova

Нинова обясни, че от БСП искат всички парламентарни групи да се изправят за свършеното. Според БСП е време за отчет, кой какво е направил през изминалия парламентарен сезон.

Корнелия Нинова снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова
снимка: БГНЕС

„БСП лява България“ е опозиция и алтернатива на това управление”, категорична е Нинова. Тя обясни, че като алтернатива от БСП са задали 430 въпроса и питания в парламентарния контрол и блиц контрола.

Корнелия Нинова - лидер на БСП снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„Всеки може да се кичи с определението опозиция, но фактите показват, че БСП е единствената и съдържателна опозиция в този парламента. БСП е алтернативата, внесли сме 20 законопроекта, 6 проекта за решения, 319 предложение между 1 и 2-ро четене на законопроекти внесени от други парламентарни групи.“, заяви лидерът на БСП. Нинова допълни, че законопроектите са насочени към връщането на местната власт, ролята на икономиката в държавата и други. Тя обяви, че благодарение на тези законопроекти е спряна приватизацията на военно-промишления комплекс и други.


Share Follow

Leave A Reply