Генерал Румен Радев не се чувства заплашен от кандидат-президентската двойка на реформаторите. Това стана ясно от думите му, казани пред журналисти преди заседанието на предизборния щаб на БСП: „Приемам всякакви опоненти, те не могат да са ми конкуренция. Знаете коя е нашата конкуренция“, каза кандидат-президентът, който ще бъде издигнат от инициативен комитет, но подкрепен и от БСП в отговор на въпрос на журналисти относно кандидатпрезидентската двойка на РБ. С тези думи ген. Радев намекна, че БСП считат за единствена своя конкуренция кандидата на ГЕРБ в президентските избори.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Ген. Радев заяви, че с удоволствие ще чуе новината за оставката на министъра на отбраната Николай Ненчев. Той по-рано намекна, че ако Радев стане държавен глава, ще напусне поста си на министър. По въпроса лидерът на БСП заяви, че Ненчев отдавна е трябвало да подаде оставка.

Николай Ненчев снимка: БГНЕС

Николай Ненчев
снимка: БГНЕС

По отношение на публикациите в жълтите медии, засягащи личния живот на кандидат-президента ген. Румен Радев, той обясни: „Когато има силен кандидат, който навлиза в чужди интереси, винаги има силни атаки. Категорично нищо вярно няма“. Нинова отказа да коментира темата, като определи публикациите като маловажни.

Корнелия Нинова снимка: БГНЕС

Корнелия Нинова
снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП беше категорична, че тя носи отговорността за кандидатурата на ген. Радев. Тя заяви, че той ще има главната дума що се отнася до кампанията, посланията и политиката си. Нинова определи предстоящите избори като „битка за България“.


Share Follow

Leave A Reply