Гимнастичката Цветелина Стоянова е изписана от болницата в понеделник, съобщиха от „Пирогов“.

„Вчера от „Пирогов“ беше изписана гимнастичката Цветелина Стоянова. По време на нейното лечение от 14 юни до 5 септември й бяха извършени няколко операции. Първата, животоспасяваща, а последващите неврохирургични. Сега пациентката е изписана, като са възстановени всички функции. От тук нататък подлежи на рвхабилитационни мероприятия“, се казва в прессъобщението от лечебното заведение.

„Златното момиче“ пострада тежко, след като падна от шестия етаж. Тя постъпи в „Пирогов“ на 14 юни в много тежко състояние.

06.09.2016g.cveti.stoqnova.izpisana.ot.pirogov

Българската федерация по художествена гимнастика публикува благодарствено съобщение, подписано от председателя Илиана Раева, с което благодари на екипа на „Пирогов“ и на Министерството на спорта в лицето на министър Красен Кралев, който финансово е обезпечил лечението на Цветелина Стоянова.

БФХГ с радост съобщава, че вчера, 5 септември, Цветелина Стоянова беше изписана от „Пирогов“ с всички възстановени функции.
БФХГ благодари на целия екип на „Пирогов“ за грижите, професионализма и отношението към Цвети в лицето на проф. Миланов, проф. Габровски и д-р Илиев, както и на целия обслужващ персонал.
БФХГ изказва своята огромна благодарност и на ММС в лицето на министър Кралев за пълното финансово обезпечаване на лечението и проведени няколко операции, както и за личното отношение към трагедията на министъра.
БФХГ е осигурила и организирала следващия етап от възстановяването на Цветелина Стоянова.
Благодарим на всички за съпричастността и се надяваме за отговорно поведение на медии, познати и фенове към Цветелина, имайки предвид крехкото състояние, в което тя все още се намира.
БФХГ желае бързо възстановяване на Цвети и уверява многобройните и фенове, че ще бъде до нея в трудните моменти до пълното и възстановяване, така както беше през цялото време на престоя и в „Пирогов“.
Илиана Раева – председател


Share Follow

Leave A Reply