Правителството на Бойко Борисов пое ангажимент и още в началото на следващата година ще бъдат отпуснати 1,5 млн.лева за ремонта на входа и на централния път в Лом. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Лом.“ И отпускането на тези средства, и реализирането на други проекти, и възможността община Лом да се възползва от европейската солидарност могат да бъдат възможни, само при управлението на Бойко Борисов. Затова е нужна стабилност и тази стабилност може да бъде допълнително гарантирана с избирането на президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев“, категоричен бе Цветанов. Той припомни пред жителите на Лом какво причини на българските общини и на всички български граждани „експериментът Орешарски“ – спрени еврофондове, прекратени проекти, никакъв диалог с общините, фалит на банки, увеличен дефицит. „Кметът на Лом Пенка Пенкова е един от хората, които работят много. Вашето доверие към ГЕРБ на изборите през 2015 г. донесе промяната за Лом. Само преди дни бяха отпуснати 550 00 лева целево за ремонт на улиците в Лом и този ангажимент на правителството не стига до тук, защото ще се работи за осигуряване на средства за ремонт на водопровода на града“, посочи още Цветан Цветанов.

whatsapp-image-2016-10-12-at-09-15-34

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова жителите на Лом да дадат ясен знак за подкрепа към правителството на Бойко Борисов, като подкрепят първата жена президент на България Цецка Цачева. “В годините тя показа диалогичност и лидерски качества, които малцина притежават. Всички знаем,ч е жените са по-амбицирани да постигат реални резултати и политики. Вицеадмирал Пламен Манушев ще подпомага компетентно и сърцато работата на г-жа Цачева като вицепрезидент. Те ще бъдат отворени за диалог с всички български граждани от всички населени места“, категоричен бе Цветан Цветанов.

whatsapp-image-2016-10-12-at-09-14-55

Цветанов призова жителите на Лом да гласуват масово, за да може кандидат-президентската двойка на ГЕРБ да бъде избрана още на първи тур. По думите му, така ще бъде възможно парите, които биха били похарчени за провеждане на втори тур на изборите, да отидат за развитие на българските общини. Зам.-председателят на ГЕРБ изрази увереност, че победата на първи тур е възможна, защото на вчерашната среща на Цецка Цачева и Пламен Манушев с жителите на Видин са присъствали над 2000 човека, а преди дни също във Видин с Илияна Йотова са се срещнали едва 87 човека. „Манипулациите и сценариите от типа „Костинброд“ са запазена марка на БСП и техните приятели. За да не ни управляват експерименти като Орешарски на 6-ти ноември гласувайте с номер 17 в бюлетината“, обърна се Цветан Цветанов към хората.


Share Follow

Leave A Reply