Всеки български гражданин се нуждае от спокойствие и сигурност. Президентът трябва да бъде гарант за спазването на правата на гражданите и да направи така, че всички институции да работят в интерес на хората. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жители на село Свещари, община Исперих. Тя обясни пред хората, че като председател на парламента, съставен от осем парламентарни групи, тя е натрупала опит и знае как да работи добре с всички. „Изисква се много търпение да се вслушваш в различното мнение, но това е единственият начин да бъдат взети правилните решения. Като президент аз няма да деля хората по пол, вяра или различни интереси, защото президентът трябва да олицетворява единството на нацията“, заяви Цачева.

2
Единственият път на развитие на България е европейският, подчерта Цецка Цачева. „Не трябва да позволяваме да бъдем отклонени от този път на развитие, защото целта на дедите ни е била да сме правова държава, редом с другите европейските страни“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент.

3

„Номинирани сме от истинската народна партия – ГЕРБ, която доказа, че работи за всички български граждани. Ако получим вашата подкрепа на изборите, ви гарантирам, че всички вие ще имате президент и вицепрезидент, които да защитават интересите ви“, подчерта Цецка Цачева.

4

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че село Свещари е сред 200-те населени места в цялата страна, които предстои да посетят с Цецка Цачева. „Ние ще работим за силна и стабилна България. В лицето на Цецка Цачева българите ще имат достоен президент, който ще обединява нацията. Цачева е разумен, спокоен и балансиран човек, който има огромни познания и опит. Тя ще отстоява интересите на страната ни“, категоричен бе вицеадмирал Манушев.


Share Follow

Leave A Reply