Предизборни материали на кандидатпрезидентската двойка издигната от Инициативен комитет и подкрепена от БСП – Радев-Йотова- заляха бургазлии от небето.

Публикуваме без редакторска намеса реакцията на Калояна Живкова във Фейсбук.

„Другари социалисти, кой ще ви изчисти позивите от Черно море?

Пълен провал на генерал Радев в бургаското небе.
Днес над главите на нищо неподозиращите бургазлии прелетя ниско селскостопански самолет. И от този самолет започна нещо да хвърчи. Някои по-бдителни побързаха да се скрият, но скоро стана ясно, че летящите обекти се насочват право към плажа и морето.
Да, изненадаха ни, от щаба на БСП. Решили да проявят изобретателност и ни бомбардираха с ликовете на кандидатите си за президент и вицепрезидент.
Всичко щеше да е много забавно, ако някой беше обърнал внимание, че днес духа вятър (често се случва край морето) 😀 Ако позивите бяха паднали в центъра – щяхме да се посмеем, щеше да се отвори малко повече работа на служителите от почистването и вероятно от БСП щяха да са доволни (въпреки че не се сещам кой би бил щастлив ако минувачите тъпчат по земята лицата на кандидатите му).
Уви, всички тези хиляди, гланцирани предизборни листовки отидоха право в морските води. Кой ще ги изчисти оттам, другари? Защо ви трябваше да замърсявате морето? Тук не е Сирия – може спокойно да раздавате листовки на хората по улиците. Бургазлии не са и прокажени – няма нужда да им хвърляте от небето позиви.
И накрая такива ли са ви пилотите – не улучват целта?“

 

fbkaloyana


Share Follow

Leave A Reply