От КП „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ разпространи позицията си относно втори тур на изборите за президент и вицепрезидент. Там те благодарят на избирателите, които са ги подкрепили на първия тур на президентските избори и препотвърждават предизборната си програма.

КаракачановСидеровСимеонов

„Оставяме нашите избиратели да гласуват на втори тур по своя преценка.“ Това се казва в позицията на патриотите. Публикуваме без редакторска намеса пълния текст на съобщението:

Обръщаме се към всички наши членове и симпатизанти с огромна благодарност за доверието към кандидатпрезидентската ни двойка Каракачанов – Нотев на първи тур на изборите за президент и вицепрезидент. Тези близо 600 хиляди българи показаха, че бъдещето на България е патриотизмът.
Резултатите ни от президентските избори ни задължават да отстояваме и реализираме нашата програма, като основни пунктове от нея са:
– Недопускане завръщането на ДПС и другите етнически партии във властта,
– Минимална пенсия 300 лв.,
– Политика за отблъскване на нелегалните имигранти.
Тъй като нито един от останалите кандидати за президент до момента не е декларирал подкрепа за горните принципи, оставяме нашите избиратели да гласуват на втори тур по своя преценка.
Коалиция „Обединени патриоти“ продължава борбата за единна, независима и благоденстваща и България.

Да живее България!


Share Follow

Leave A Reply