„Когато предстоят важни реформи, когато имаме парламент с осем политически формации, когато изборите са такива каквито видяхме, ще бъде трудно за кабинета да продължава реформите си. Хората доказаха, че допускаме грешки в това, което правим.“ Това каза министърът на правосъдието Екатерина Захариева в студиото на БТВ. Тя каза още, че в изборните дни министрите са били в централата на ГЕРБ и са обсъждали вариантите за оставка. „Наистина се надявам новият президент да бъде надпартиен и да защитава евроатлантическите ни ценности“, каза още правосъдният министър.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„Заповядайте в политиката, за да видите как се управлява държава. Не е толкова лесно, колкото си мислите.“ Това каза Захариева по адрес на Радан Кънев, който възнамерява да формира нов политически проект и водещия Слави Трифонов, за когото има слухове, че ще влиза в политиката.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

„Работила съм за народа. Хората искат бърз и справедлив процес. Аз сама съм правила екипа си и никога около мен не е имало чуждо влияние – нито от кръга „Капитал“, нито от кръга „Кой“, отбелязва Захариева.


Share Follow

Leave A Reply