Лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка Бойко Борисов заяви в личния си фейсбук профил, че се извършват опити за лъжи, манипулации и клевети срещу името му. „Свидетели сме на поредните опити за манипулативно интерперетиране на историята и хвърляне на нова порция лъжи, манипулации и откровени клевети срещу мен от същите хора, които го правеха 2013-2014 година“, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ поясни, че през 2013-2014 година е бил подложен на „всевъзможни проверки“. „Нещо повече, припомням, че спечелих и много от делата за клевета. Надявам се, че компетентните органи и сега ще проверят всички сигнали срещу мен, както са го правили и досега“, заяви Борисов.

 

Премиерът в оставка категорично заяви, че не участва в никакви фирми, бизнеси или офшорки. „Както впрочем беше доказано още 2013 година, когато отново се сипеха поредица лъжи от медиите на кръга около една фалирала банка“, поясни той. „Разговарях с моите адвокати днес, които започват работа по завеждане на нови дела срещу клеветниците“, заключи Борисов.

цветан-василев_cr

Реакцията на Бойко Борисов идва ден след като бившият собственик на КТБ Цветан Василев обвини лидера на ГЕРБ в рекет в интервю за BIT tv.


Share Follow

Leave A Reply