„Към момента това, което можем да кажем е, че нощта е преминала спокойно, състоянието ѝ се стабилизира, тя е под грижите на голям специализиран екип, който полага всички необходими усилия с цел възстановяването на нейното здраве.“ Това каза пресаташето на Токуда Боряна Маринкова в интервю за informo за състоянието на актрисата Стоянка Мутафова, която бе приета по спешност вчера в лечебното заведение.

Боряна Маринкова

Боряна Маринкова

„В момента на пристигането ѝ в болницата са назначени всички необходими изследвания, диганостични и терапевтични процедури и тя е оставена за постоянно наблюдение“, каза още Маринкова, като допълни, че още не може да се каже колко дълго ще остане под наблюдението на лекарите Мутафова. По нейни думи подробности за състоянието може да даде само пациентът ако прецени. Още не е ясно дали актрисата, номинирана наскоро за „Рекордите на Гинес“ ще може да участва в свое представление в неделя.

Стоянка Мутафова снимка: БГНЕС

Стоянка Мутафова
снимка: БГНЕС

„Снощи тя претърпя една рутинна операция заради кръвоносен съд, който беше стеснен. Но днес вече е много добре. Тя е в много добро настроение и вече пита дали ще играе в неделя“, това каза в студиото на Нова дъщерята на актрисата Мария Грубешлиева-Муки.

 


Share Follow

Leave A Reply