„При мен няма задкулисие, а предкулисие. Никой няма време да се занимава с ГЕРБ и БСП. Те са ни последната грижа“. Това заяви лидерът на НФСБ и съпредседател на ПФ Валери Симеонов в студиото на Нова ТВ. Той заяви, че патриотите не са преговаряли с никой. Репликите идват във връзка с твърденията на напусналия от партията Димитър Байрактаров, който заяви, че текат „задкулисни пазарлъци“ и че Красимир Каракачанов вече се е срещал тайно с Корнелия Нинова.

Красимир Каракачанов снимка: БГНЕС

Красимир Каракачанов
снимка: БГНЕС

Симеонов определи обвиненията като „нелепица“ и изтъкна, че към момента листите все още не са наредени. Той заяви, че последно е говорил с експремиера Бойко Борисов на заседанието при президента, когато Патриотичният фронт щяха да правят мандат.

„Никой няма основание да ни упреква в каквато и да е уговорка с Борисов, с ГЕРБ и с когото и да било – подчерта принципността на коалицията Симеонов. – Всяка партия в момента реди своите листи, своите предложения. След което става подреждането между трите партии. В момента няма нищо още между трите партии подписано и решено.“

Димитър Байрактаров снимка: БГНЕС

Димитър Байрактаров
снимка: БГНЕС

Лидерът на НФСБ каза, че Байрактаров ги топи, защото „има проблем с мястото си в листите“. „Байрактаров e тръгнал да прави собствена политическа кариера. Да му пожелаем успех и толкова“, заяви той.

„Очакваме да влезем с по-голямо присъствие в парламента и тогава е нормално да имаме и присъствие във властта. В правителството. Да не сме опозиция или да не сме само подкрепяща партия.“
Симеонов каза, че очаква негативни изненади при „големите партии“ и загатна, че може да са над 3-ото място, което им се отрежда.


Share Follow

Leave A Reply