След като станаха ясни номерата на бюлетините за предстоящите парламентарни избори, политиците разтълкуваха в своя полза избраните числа.

Цветан Цветанов снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов
снимка: БГНЕС

По думите на Цветанов символиката, която се съдържа в числото 11 показва, че ГЕРБ ще постигне своята 11-та изборна победа. „11 означава още и две победи – една на национално ниво и още една в регионите. 11 е и лидерското число“, каза още Цветанов. Той беше категоричен, че „11 е печелившо число“. За БСП, на които се падна номер 10, той добави, че „ще остане само нулата“. „БСП ще си останат само с нулата, защото няма да имат никакъв шанс да победят ГЕРБ. Ние даваме много по-добри решения на проблемите на всички български граждани. ГЕРБ има реална политическа програма и съм убеден, че хората ще направят добра равносметка в предстоящите избори. Номер 11 е печелившото число“, заяви Цветанов.Добрев

От Левицата не пропуснаха да отговорят на ГЕРБ. „БСП ще бъде шампион. Ще гледам тъжната физиономия на Цветанов след парламентарните избори“, каза Кирил Добрев и допълни, че за тях е важно да изпреварят ГЕРБ. Добрев е член на ИБ на БСП и водач на листата на „БСП за България“ в Габрово.От БСП допълниха, че са доволни от номера, който им се е паднал, защото „10 е успех“. „Номер 10 е преди 11, дори жребият ни отреди да сме преди ГЕРБ“, заяви Кирил Добрев. Неговият съпартиец Жельо Бойчев коментира номера на бюлетината им така: „Жребият на числата отреди по-предно място, отколкото на ГЕРБ. Сега остава избирателите да го потвърдят“.

Константин ПродановЛидерът на АБВ Константин Проданов коментира, че номер 8 традиционно се асоциира с модерното ляво. Антони Тренчев от Реформаторския блок, които ще са номер 21 в коалиция с „Глас народен“, беше убеден, че това ще е минимумът депутати, които ще имат в новия парламент. Представителят на бизнесмена Веселин Марешки, Стефан Августинов, видя отлична оценка за свършеното до момента в номер 6, който се падна на „Воля“, а Антоанета Цонева от „Да, България“ заяви, че „16 е номерът на сърцето и това означава, че ние влизаме в тази битка със сърце“.


Share Follow

Leave A Reply