След всяко управление на БСП идва някакъв модел. Не знам кой е новият „КОЙ“. Питам. Повече „КОЙ“ има. Умножиха се, удвоиха се. Сега се чува, че ще сменят областните началници на МВР. Президентът Румен Радев заяви, че изборите са били честни и прозрачни, а те сега сменят всички. Имат само една цел. Опитват се да манипулират изборите. Те това могат, това правят. Да припомням ли „Костинброд“. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, следа като представи предизборната програма на партията пред Камарата на строителите в България.

WhatsApp Image 2017-02-24 at 15.36.18 (1)

снимка: пресцентър ГЕРБ

„Това, което говорихме със строителната камара, е, че цените на българското строителство са най-ниски, че дори цените за саниране са толкова ниски, че не е възможно за санират. Че това е политическа атака, че определени големи компании са взимали поръчките. Те самите казаха, че големите мостове и проекти могат да се правят от компетентни, подготвени фирми. Чакам нашите опоненти да вида какво ще кажат на строителите. За санирането вече се строи на 115 лева“, заяви Борисов.саниране, сгради

„Нинова щяла да проверява колко дългове сме натрупали. Нека от БСП да проверят външния дълг. Трябва да започнат обаче от петия, шестия, седмия Конгрес на БКП, когато са натрупани най-много дългове. Да проверят последните 45 години плюс 27 години дълговете, които са натрупали. Нашият дълг е във фискалния резерв“, заяви Борисов.

WhatsApp Image 2017-02-24 at 15.36.18

снимка: пресцентър ГЕРБ

На въпрос дали е съгласен да участва в дебат с Корнелия Нинова той отговори: „С жени не знам дали искам да водя дебати. Не може да каните на дебати енергиен експерт и финансов министър да говорят за престъпността“. „Трябва да седнем екипите и да почнем тема по тема. Пред всички телевизии и медии. Ние казваме какво ще направим за образованието, те казват какво ще направят. Вадим министрите и почваме тема по тема. Ако се организира сериозен дебат по въпроси за всички проблеми ще седнем и с Корнелия Нинова, обеща лидерът на ГЕРБ.


Share Follow

2 коментара

  1. Pingback: Нинова: Каня Бойко Борисов на дебат- пряк двубой, отдавна чакам да се разберем като мъже

  2. Pingback: Нинова: Каня Бойко Борисов на дебат- пряк двубой, отдавна чакам да се разберем като мъже (обновена)

Leave A Reply