Винаги сме се опитвали да направим най-доброто, ако сме сгрешили, било е неволно. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и водач на листата на партията в 25-и избирателен район в столицата на откриването на кампанията на ГЕРБ в София.

Борисов подчерта, че опонентите му от БСП упорито се опитват да наложат, че нещо много лошо има в държавата и ако дойдат най-лошите, то ще стане добро. Има една философска максима – лъже ли лъжецът, когато лъже или казва истината, посочи лидерът на ГЕРБ. Той допълни, че може да има много грехове, но не може да лъже. Икономическият растеж сега пада. Според него проблемът не е дали ГЕРБ ще дойде на власт, а връзката на партията с народа. При първото разклащане на доверието в нас, връщаме властта на народа, каза Борисов.герб бсп

„Какво построено ще ни покажат БСП, какво решено като проблем“, коментира той. „Те няма какво да покажат на тях им трябва кавга, народът да се отвари от нас, с лъжа и лъжа“, поясни Бойко Борисов „Искат този дебат да го превърнем в махленска свада, познаваме ги госпожите от 10 години, добре, ще го превърнем“, заяви той. „Нашето е много видимо и направено, това е успех на народа. Той със своите знания, умения, инженери и водени от нашите министри е постигнат растеж“, обясни Бойко Борисов.

Той попита какво построено и какви решени проблеми БСП може да покаже. Два пъти бяха на власт – ако искаха да са строили „Белене“ и „Южен поток“. Проектът „Южен поток“ обаче го прекрати Драгомир Стойнев по времето на БСП, подчерта Борисов. Той опроверга вчерашното твърдение на Корнелия Нинова за спрени еврофондове. Искам експерти да ни покажат документи, това не е вярно. Те няма какво да покажат, на тях им трябва кавга. И това им е опорната точка – лъжа, лъжа, лъжа, каза Борисов.

 


Share Follow

Leave A Reply