“Смятаме, че един нов разговор за българската десница е важен. В десницата има силни личности, които искат да наложат своята визия.“ Това заяви Найден Зеленогорски в студиото на БНТ. “В левицата винаги е било по-лесно. При нас има много млади и ентусиазирани хора. Започваме да се разделяме на десни и по-малко десни, което явно е контрапродуктивно“, коментира политикът.

Реформаторски блок

снимка: БГНЕС

Зеленогорски заяви, че оценява участието на коалицията в парламентарните избори като слабо, тъй като има грешки в предизборната кампания – “Оценяваме участието в тези избори като слабо. Вероятно има грешки в кампанията. Сгрешихме, че не успяхме да се обединим и да се явим заедно, това се случва вече няколко пъти. Реформаторският блок настояваше да се явим обединени“, каза той.

РБКК

“Понякога дясната общност е трудна за разбиране, но в една пълнокръвна дискусия се ражда истината. Ние донякъде наподобяваме Европейския съюз. Не можем да обясним защо няколко пъти правим една и съща грешка. Реформаторският блок настояваше да се явим обединени“, обясни шефът на предизборния щаб на РБ.


Share Follow

Leave A Reply