Най-голямата международна студентска организация AIESEC за 14-та поредна година организира тридневния бизнес форум „Бизнесът в действие“. Събитието ще се проведе на 21, 22 и 23 април в Интер Експо Център и ще срещне студентите с представители на водещи компании.
„Бизнесът в действие“ е едно различно събитие, организирано от студенти за студенти и целящо да свърже бизнеса с образованието, казват организаторите.

 

Първият ден е посветен на лекции и дискусии в следните направления: Предприемaчество, Човешки ресурси, IT, Маркетинг и Култура и образование.

 

По време на втория ден студентите ще имат възможност да се докоснат до реалната работна атмосфера в партниращите на студентската организация компании, някои от които заемат лидерски позиции в логистиката, хранително-вкусовата промишленост, банковото дело и производството. Участниците ще влязат в техните офиси и ще решават специално подготвени за събитието казуси.

 

Най-добре справилите се ще бъдат наградени по време на третия заключителен ден от събитието.
Тази година „Бизнесът в действие“ ще бъде предхождан от няколко допълнителни лекции, уточняват от AIESEC България.

снимка: obrazovanieto.bg

снимка: obrazovanieto.bg

Първата от тях на тема Лични финанси с водещ Юли Тонкин се проведе на 9 март в Софийския университет и предзвика сериозен интерес сред студентите. Следваща бе представена темата Sales for Teach Companies with Out2Bound от Борис Георгиев и Димитър Митков на 22 март в Техническия университет. Последните две събития са на 28 март в УНСС с лектор Светлин Наков и на 5 април в Нов български университет с лектор Стойне Василев.
През последната седмица на март се проведоха и три Панаира на компаниите, на които патньорите ни ще представят свой информационен щанд, съобщават организаторите на форума.

17759036_1373862462707529_2067847041_o

Първите два от тях се състояха на 20 март в УНСС и на 22 март в Техническия унивеситет. Третият Панаир на компаниите се проведе на 27 март в Софийския университет.
Формите за записване са вече отворени и напълно безплатни на официалния сайт на AIESEC България – http://bip.aiesec.bg/.


Share Follow

Leave A Reply