„Скъпи Бойко, моля приемете моите искрени поздравления за победата Ви и на партия ГЕРБ на парламентарните избори. Популизмът загуби и отговорността спечели. ГЕРБ още веднъж потвърди правото си да продължи успешните политики с доказан професионализъм.“ Това се казва в писмото на бившия министър-председател на Словения и настоящ лидер на Словенската демократическа партия Янез Янша до лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.
0000174753-article3„Вярвам, че Вашата победа е резултат от отдаденост, постоянство и усърдна работа, не само в България, но и в Европа. От името на Словенската демократическа партия и от мое име отправям най-добри пожелания за продължителен успех в изпълнението на задълженията Ви към народа на България“, посочва още Янез Янша.

снимка: пресцентър на МСЛидерът на СДП посочва близките и приятелски отношения между двете партии, развити по време на сътрудничеството им в европейското семейство на ЕНП. „Убеден съм, че ценностите, които споделяме, ще допринесат за засилване на бъдещото ни сътрудничесвто. Желая Ви кураж и късмет в изпълнението на управленските ангажименти пред Вас, Вашата партия и страна“, завършва словенският лидер.

туйидт5


Share Follow

Leave A Reply