“Утре ще има състав на кабинета. Изяснихме състава на кабинета, остават да се изяснят екипите, защото всеки министър работи в екип. Това включва и заместник-министри“. Това заяви съпредседателят на “Обединени патриоти“ и лидер на “Атака“ Волен Сидеров след проведените консултации с ГЕРБ, предаде агенция “Фокус“. Той посочи, че тези подробности са последния щрих на рисунката, а от коалицията не броят министерствата на бройка, защото искат да станат отбор с ГЕРБ.

Каракачанов Горанов

снимка: БГНЕС

“Разговорите ни с ГЕРБ протекоха в един колегиален тон, утре ще има изненади. Доволни сме, защото начинът, по който беше сформирана коалицията, първо с програмата за управление след това с коалиционното споразумение и най-накрая с персоналния състав, премина в един нормален диалог и разговор, а не в пазарлъци“, коментира от своя страна Красимир Каракачанов. Според него са успели да направят отбор между ГЕРБ и “Обединени патриоти“. Председателят на ВМРО обясни, че Патриотите ще имат вицепремиер в бъдещото правителство. “Коректно и резонно е това нещо да бъде обявено лично от министър-председателя утре“, каза Каракачанов.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

“В последните две седмици се тиражираха всевъзможни версии, които честно казано бяха доста произволни. Така че, ако се базирате на това, което вече е публикувано, ще има изненади“, коментира Каракачанов, уточнявайки че няма да има партийни губернии, а баланс в новото правителство.


Share Follow

Leave A Reply