“Софийска вода“ АД временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 12 юни, съобщиха от пресцентъра на дружеството. В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Сливница“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. Опълченска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ ъгъла с ул.“Антим I“.
В понеделник във връзка с ремонт на стратегически водопровод на бул. „Лазар Михайлов“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Новачки“, ул. „Перяновец“, ул. „Хоризонт“, ул. „Тетевенска“, ул. „Бодра смяна“, ул. „Горна махала“, ул. „Яшарица“, ул. „Северна“, ул. „Глас народен“, ул. „Зеленска“, ул. „Логачка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Лазар Михайлов“ ъгъла с ул. „Оралица“.

вода

В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Слатинска река“ жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Слатинска река“ от ул. „Гео Милев“ до ул. „Камчия“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Слатинска река“ ъгъла с ул. “Роглец“.
В понеделник във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III“ жк. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ветрушка“, по бул. „Цар Борис III“ от ул. „Деспот Слав“ до ул. „Ветрушка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ветрушка“ ъгъла с бул. „Цар Борис III “.
В понеделник във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Без име“ жк. „Младост“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 215 – ниска и висока зона, бл. 213 и бл. 214 – висока зона. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 215. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

В понеделник във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ела“ с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: местност Падинето, вилна зона „Бяла нива“, вилна зона „Дебело Гуно“, ул. „Цар Иван Асен II“;
– по ул. „Димитър Благоев“ от ул. „Тополите“ до ул. „Цар Иван Асен II“, ул. „Грамада“;
– по ул. „ Тополите“ от ул. „Димитър Благоев“ до края на улицата;
– по ул. „Петров кладенец“ от №10 до края на улицата, ул. „Лъката“, ул. „Ела“, ул. „Буката“, ул. „3“, ул. „2“, ул. „Люляк“;
– по ул. „Държов дол“ от ул. “Лъката“ до ул. „Цар Асен II“, ул. „Падинето“, ул. „Йованец“ с номера 2, 4, 6.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Падинето“ ъгъла с ул. „Люляк“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
В понеделник във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Зорница“ кв. „Михайлово“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 3-та, по ул. „Зорница“ от ул. „Китката“ до ул. „Бук“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Зорница“ ъгъла с ул. „Китката“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Софийска вода, БНР

В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 625 жк. „Люлин“ 6, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 625, бл. 626. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: паркинга на бл. 625.
В понеделник във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Самоков“ жк. „Изгрев“, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Самоков“ от ул. „Незабравка“ до бул. „Драган Цанков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоков“ ъгъла с ул. „Русаля“.

В понеделник във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Никола Петков“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Киевска“ от ул. „Любляна“ до бул. „Никола Петков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Киевска“ ъгъла с ул. „Ново село“.
В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Ботевградско шосе“ кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Ботевградско шосе“ от река Искър до с. Долни Богров и ул. „Челопешко шосе“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ботевградско шосе“ №441.

Софийска вода

В понеделник във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Незабравка“ кв. „Факултета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Несебър“ от ул. „Суходолска“ до парк „Западен парк“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Несебър“ №25.
В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Караджа“ кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Стефан Караджа“, ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Георги Стоянов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Караджа“ ъгъла с ул. „Хаджи Димитър“.


Share Follow

Leave A Reply