Етикетът за рождения ден на Симеон II Сакскобургготски беше спазен, но сред всички добре облечени дами и господа, имаше и не чак толкова.

Това отбеляза Милена Хлебарова, експерт по етикет и протокол в студиото на „България сутрин“.

5561606

Акцентът на разговора се измести и към визията на съпругата на президента Десислава Радева. Тя беше избрала скъп марков гащеризон на цена 2000 лв за рождения ден на Симеон Сакскобургготски. Според експертите обаче, тоалета й не е подходящ за събитието във Врана.

„Тя отново взриви социалните мрежи. Беше облечена наистина много добре, но събитието изискваше съвсем различно облекло. Това е тоалет за плажно парти или за парти около басейна. В действителност това беше градинско парти във Врана. Но, стилът му, начина, по който е написана поканата показва, че трябва да се съобразиш със съвсем друг начин на обличане. И аз искам да го нося (гащеризона, бел.ред), но с малки корекции. Горната част – бих сложила около бюста друг вид сутиен, който не е прозрачен и може би малко наметало. Приемът беше късният следобед и позволява да се сложи наметало или шал.“ , обясни експертът по етикет и протокол Милена Хлебарова пред България он еър.

Според Хлебарова и дъщерята на царя била с много неправилна рокля и кубинки.

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

„На подобно светско събитие от толкова висок клас отива много по-различно облекло от това, което дъщерята на цяра беше облекла. Въпреки че дрехите ѝ бяха много скъпи, имиджът ѝ бе признак на екстравагантност и непукизъм“, посочи тя пред Bulgaria ON AIR.

Събитието изисква финес и премереност и в мъжката, и в женската мода, а мъжете, като че ли бяха по-добре облечени, завърши тя.


Share Follow

Leave A Reply