“Агресията не може да се превръща в ежедневие в нашето общество.“ Това заяви народният представител от ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова в студиото на БНТ. Тя коментира вчерашното нападение над журналиста от обществената телевизия Иво Никодимов и сподели своето мнение, че като граждани, трябва да се обединим, за да не ни “залее“ тази агресия.

снимка: БНТ

снимка: БНТ

Според Дариткова трябва да има превенция и има необходимост от обединение на усилията – “Трябва да има превенция. Необходимо е да се обединят усилията. Изолирани мерки срещу агресията има. Усещането за безнакзаност е една от основните причини хората да си позволяват такова решаване на определени проблеми. Най-вече трябва да говорим за превъзпитание и образование“, каза обясни депутатът от ГЕРБ.

По последна информация Иво Никодимов остава под наблюдение във Военномедицинска академия, където бе приет вчера. Състоянието му е стабилно, но има наранявания по лицето. Медицински екипи провеждат поредица от изследвания дали има вътрешни травми. Вътрешното министерство работи по версията за хулигански подбуди за нападението.


Share Follow

Leave A Reply